Löydä joulun ihanimmat lahjat Paaperon myymälöistä!
Osta joululahjat Paaperon myymälöistä - joulun aukioloajat

Joulu lähestyy. Löydä joulun ihanimmat lahjat Paaperon myymälöistä! Paaperon valikoimasta löydät lastenvaatteet 0-9-vuotiaille, merinovilla-alusasut, värikkäät pipot koko perheelle ja yksilölliset naisten tunikat Lapista. Kaikki vaatteemme ovat kotimaisia, kestäviä ja laadukkaita - Lapissa ommeltuja!

Paaperon myymälän löydät Rovaniemellä Ostoskeskus Sampokeskuksesta, jossa palvelemme sinua jouluviikolla ma-pe 10-19, la 10-17 ja sunnuntaina jouluaattona 24.12 klo 8-13.

Kemijärven myymälä osoitteessa Kirkkokatu 8 palvelee sinua ma-pe 9-17, la 10-16, sunnuntaina jouluaattona 24.12 suljettu.

Myymälässä autamme sinua valitsemaan lahjat ja paketoimme ne puolestasi. Tervetuloa tekemään ihania jouluostoksia Paaperon myymälöissä!

P.S. Click & Collect - Osta verkkokaupasta & nouda myymälästä. Mikäli sinulla on mielessäsi tietty tuote ja haluat varmistaa tuotteen saatavuuden etukäteen, soita tai osta tuote verkkokaupasta ja laita tilauskaavakkeen viestikenttään myymälä, josta tuotteen haluat noutaa. Paketoimme verkosta ostamasi tuotteen sinulle valmiiksi, ja voit noutaa sen myymälästä!

ALL RIGHTS RESERVED|Paapero|2018