Suloinen Suopursu-mekko kevään juhliin.
Kotimaiset Vaatteet Kevään Juhliin - Kun On Syytä Juhlaan 16.-22.4

Etsitkö vaatteita kevään juhliin? Tule ja löydä lapsille kevään upeimmat kotimaiset lastenvaatteet Paaperon myymälästä ostoskeskus Sampokeskuksesta Rovaniemellä! Sampokeskuksessa järjestetään 16-22.4.2018 kampanja Kun on syytä juhlaan - Valitse 10 suosikkituotettasi Sampokeskuksen liikkeiden valikoimista ja osallistu lahjakorttiarvontaan.

Paaperon kotimaiset lastenvaatteet ovat varma valinta kevään juhliin.

2-9-vuotiaille tytöille löydät suloiset lasten mekot kotimaisista luomupuuvilla-kankaista. Kiehtovat Paapero®-kuosit tuovat suomalaisen luonnon lasten mekkoihin ja tunikoihin. Yhdistele lasten mekkoihin esimerkiksi valkoiset Ella-leggingsit nilkka-frilloilla ja saat toimivan asukokonaisuuden!

2-9-vuotiaille pojille löydät kevään juhliin sopivat luomupuuvillaiset lasten t-paidat ja tyylitaitureiden suosikkipäähineet, lasten lätsät. Mikäli suosit pitkähihaisempia paitoja, tarkista myös valikoimistamme löytyvät luomupuuvillaiset ja aidosti kotimaiset lasten paidat ja hupparit.

0-2-vuotiaille vauvoille ja taaperoille löydät suloiset vauvan mekot ja luomupuuvillaiset vauvan bodyt lempeän värikkäillä ja satumaisilla Paapero®-kuoseilla. Valikoimistamme löydät myös vauvojen kaulusbodyt, kuten juhla-body Siniheinän tai sinisen vauvan kaulusbodyn. Yhdistä vauvan bodyihin mainiot Paapero® vauvan housut ja suloiset vauvan pipot ja lätsät.

P.S. Älä unohda itseäsi! Yksilölliset, monikäyttöiset ja helppohoitoiset Paapero® naisten tunikat pukevat sinut pehmeän tyylikkäästi kevään juhliin. Tutustu ja ihastu!

ALL RIGHTS RESERVED|Paapero|2018