Yötön Yö 25.6 Sampokeskus Rovaniemi
Yötön Yö maanantaina 25.6 Sampokeskuksessa

Rovaniemellä Kauppakeskus Sampokeskuksessa (Maakuntakatu 29-31 A) on tänään maanantaina (25.6.2018) Yötön Yö -tapahtuma, jossa liikkeet ovat auki keskiyöhön klo 24 asti.

Odotetussa Yötön Yö -tapahtumassa on tarjolla runsaasti ohjelmaa: kesäteatteri-esitystä, musiikkinäytelmää, maksutonta tanssiopetusta lavatanssin moninkertaisen suomenmestarin johdolla ja Napakymppi-bändin säestyksellä sekä Simerock-etkot, esiintyjinä Lauri Tuisku ja Saana Heino.

Sampokeskuksen liikkeissä tarjouksia satelee tasatunnein klo 18-24 välisenä aikana. Sampokeskuksen ensimmäisestä kerroksesta löydät Paaperon, Pentikin, The Body Shopin, Attirancen, Laukkutalon ja monet muut liikkeet. Tutustu Yötön Yö -tarjouksiin ja ohjelmaan Sampokeskuksen Yötön Yö -sivulla.

Seuraavista Paaperon tuotteista 20 % alennus Yötön Yö -tapahtumassa: Pupujussikat -vauvan bodyt ja pipot (klo 19), Lasten kesämekot (klo 20), Lasten lätsä Kisut ja Lasten lätsä Saku (klo 21), Lasten t-paidat (klo 22), Naisten Pilvi-tunika ja Pilvi -t-paita ja -hame (klo 23). Tule tapaamaan meitä Sampokeskuksessa!

ALL RIGHTS RESERVED|Paapero|2018