Lastenvaatteet ja naisten vaatteet elokuu 2018 - Paapero® Clothing
Lastenvaatteet Ja Naisten Vaatteet Elokuu 2018 - Paapero® Clothing

Lastenvaatteet Ja Naisten Vaatteet Elokuu 2018 - Paapero® Clothing

Valikoimissamme on nyt paljon lastenvaate- ja naistenvaate-uutuuksia. Paaperon värikkäät lasten t-paidat tuovat iloista väriä valoisiin elokuun päiviin. Luomupuuvillaiset lasten t-paidat sopivat mainiosti sisä- ja ulkokäyttöön loppukesän lämpimillä säillä. Vadelma t-paitaa on saatavana nyt myös koululaisten koossa, 7-12-vuotiaille.

Pitkähihaiset lasten paidat 2-9-vuotiaille ovat värikkäitä ja lapsille mieleisiä paitoja tarhaan, kouluun ja vapaa-ajalle. Paapero® luomupuuvilla lasten paidat kestävät käytössä nukkaantumatta ja voit pestä ne 60 asteessa. Kotimaiset lasten paidat ja hupparit päivittyvät uutuuksilla pitkin syksyä, joten laita sivu kirjanmerkkeihisi!

Syötävän herkulliset Omppu-leggingsit 1-9-vuotiaille valloittavat raikkaan vihreässä värissä. Vihreät Omppu-leggingsit ovat uunituore syksyn 2018 uutuus ja sopivat hyvin yhdisteltäviksi erilaisten Paapero®-yläosien kanssa!

Paaperon mekko-valikoiman tuore uutuus, Kultaletti-mekko sopii täydellisesti elokuun ja tulevan syksyn tunnelmaan. Kullankeltainen mekko on täynnä lettejä ja vehnäntähkiä, jotka yhdessä pienen kauluksen kanssa luovat ihanan 60-luvun tunnelman raikkaan modernilla otteella. Kultaletti-mekkoa on saatavana rajoitettu erä lasten ja aikuisten koossa.

Aikuisten tunika-valikoima päivittyy ihanilla uutuuksilla syksyn mittaan. 3/4-hihaisessa Uitto-tunikassa yhdistyvät hyvä istuvuus, monikäyttöisyys ja nostalginen tukinuitto-tunnelma. Paaperon Uitto-kuvio on saanut innoituksensa Lapin erämaiden tukki-savotoista ja Kemijoen tukinuitosta, joka tarjosi aikoinaan työtä jokivarren asukkaille ja toi nuoria pareja yhteen. Uitto-kuosista löydät myös Uitto-kangaskassin, Uitto t-paidan lapsille ja jatkossa myös muita tuotteita sekä aikuisille että lapsille.

Puuvilla-kangaskassit ovat tuore uutuus Paaperon valikoimissa - kevyet ja helposti mukana kulkevat kangaskassit ovat monikäyttöisiä ja käytännöllisiä. Ja tietysti ihanissa Paapero®-kuoseissa!

Lappi-aiheisista vaatteista pitävälle valikoimistamme löytyy nyt uusi ihana Tunturikoivu-tunika koivunvihreän ja valkoisen raikkaissa väreissä. Tunturikoivu luo Lapin kesään ainutlaatuisen tunnelman!

Paaperolta on tulossa runsaasti uutuuksia syksyn mittaan: lastenvaatteita 2-9-vuotiaille, vauvanvaatteita 0-2-vuotiaille sekä kotimaisia tunikoita naisille. Pysy kuulolla, seuraa meitä facebookissa ja tarkista uutuudet verkkokaupasta säännöllisesti!

ALL RIGHTS RESERVED|Paapero|2018