Hyvää uutta vuotta 2019!
Hyvää uutta vuotta 2019!

Paapero haluaa kiittää lämpimästi kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2019! Vuosi 2018 oli kiireinen ja antoisa - monet uudet kävijät löysivät Paaperon ja tuotteemme myymälöissä ja verkossa. Haluamme jatkossakin palvella uusia ja vanhoja tuttuja suurella sydämellä ja tarjota vaatteita, jotka saavat sekä lapset että aikuiset hyvälle tuulelle - lasten riemu ja asiakkailta saatu palaute on meille työn suola. Suuri kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme ja Paaperoa seuranneille!

Vuodelle 2019 meillä Paaperossa on luvassa monenlaista uutta, joten pysykäähän kuulolla somessa ja verkkosivuilla - ja tietysti tervetuloa tapaamaan meitä paikan päällä myymälöissämme Rovaniemellä ja Kemijärvellä! Facebookin lisäksi Paaperon kuulumisia voit seurata nyt myös instagramissa osoitteessa www.instagram.com/paaperoclothing.

P.S. Suomalaisen Työn Liitto myönsi Paapero®-lastenvaatteille joulukuussa 2018 Avainlippu-merkin. Paapero®-lastenvaate on aidosti suomalainen - tehty Suomessa.

P.P.S. Teemme tilaa talven ja kevään uutuuksia varten, joten sinulla on mahdollisuus tehdä löytöjä verkkokaupasta tammikuussa. Tarjoukset vaihtuvat viikoittain ale-sivulla, muista käydä maanantaisin tarkistamassa viikon tarjoukset!

ALL RIGHTS RESERVED|Paapero|2018